Coaching

Bij veel organisaties zie ik de wil om te groeien in kwaliteit. Het is erg moeilijk om patronen te veranderen. Herken je dat je het anders wil, maar dat het je niet lukt? Er worden veel projecten gestart waarbij een mooie projectomschrijving en doelen worden gebruikt, maar het inspireert niet. Je begint er vol goed moed aan maar frustratie en vermoeidheid zijn het resultaat.

Als coach kun je mij inzetten om medewerkers naar elkaar toe te laten bewegen om samen een beter resultaat te bereiken. Hierbij ga ik altijd uit van de kracht die bij ieder medewerker aanwezig is. Ik “leer” je om deze positieve kracht te gebruiken en om te zetten naar vakkundig handelen. Hierdoor ontstaat er meer werkvoldoening. Herken je wat ik hierboven schrijf? Dus zowel voor individuele trajecten als ook voor team- of organisatie-trajecten ben je aan het juiste adres. Ik daag je uit en samen krijgen wij het voor elkaar!

Trainingen en workshops

Bralten Dienstverlening heeft een divers aanbod voor iedere professional met een hart voor kinderen, zowel voor pedagogisch medewerkers die werken met kinderen van 0 tot 4 jaar oud als voor de medewerkers die werken met kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Kinderen zijn van nature kleine ontdekkers, zij willen veel van ons leren en wij kunnen ook zoveel van hen leren.

Ieder kind is een onderzoeker

Een deel van de trainingen:

  • Interessante vragen spel*
  • OOG voor Interactie (her-certificatie 2020)
  • Risicovol spel
  • Ruimte voor baby’s 
  • Werken met baby’s 
  • Ruimte voor jongens
  • Coaching met beeld
  • Signalen van kinderen omzetten naar activiteiten
  • Interactievaardigheden gastouders 
  • Online trainingen en intervisiegroepen

( * Word je bewust van je gedachten, plannen, acties en strategieën door het spelen van het Interessante Vragen Spel. Het spel daagt uit tot reflectie, brainstormen en zinvolle discussie, waarbij een grote dosis enthousiasme en inspiratie vrijkomt! Het spelen van het spel bevordert tevens het teamgevoel. Het spel voor persoonlijke en organisatie-ontwikkelings vraagstukken. Ook geschikt voor bedrijfstakken buiten de kinderopvang )

Naast de trainingen die je op deze website vindt, geef ik veel trainingen op maat. De hulpvraag die vanuit de kinderopvangorganisatie of de pedagogisch medewerker komt is hierbij steeds het uitgangspunt.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem contact op, dan maken we een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Gluren bij de buren

Ga mee met de studiereis naar Zweden of Italië en laat je inspireren door de visie van Loris Malaguzzi, Reggio Emilia. Deze reis is speciaal voor managers en pedagogen in de kinderopvang die kindvolgend werken en op zoek zijn naar nieuwe ideeën. De reis kenmerkt zich door een afwisselend programma en de begeleiding van een implementatieplan voor nieuwe kennis. In de reis zit onder andere een aantal werkbezoeken in kinderopvangorganisaties, een workshop documenteren, in gesprek met de manager en visie uitwisselen.
Wil je meer weten of heb je interesse om mee te gaan? Laat het mij weten en ik hou je op de hoogte!

Afwisseling in werkvormen

Alle trainingen zijn actief, zowel de 1 op 1 trainingen als training in groepsverband. Er is altijd voldoende ruimte om direct te oefenen met de stof. Ik zorg voor afwisseling in de werkvormen, zodat het zo gemakkelijk mogelijk is om op het onderwerp gefocust te blijven.
Zie ook;

https://www.interessantevragenspel.nl